Skip to content

SEA diensten

Marketingbureau Roermond

De SEA ROADMAP

Nadat wij een kennismakingsgesprek hebben gehad bieden wij een vrijblijvende analyse aan van je huidige google ads account. Daarnaast bepalen we vrijblijvend een strategie voor je om zoveel mogelijk waardevolle leads te ontvangen. Nadat je akkoord geeft op de strategie en het samenwerkingsvoorstel kan het werk beginnen. We voeren een gedetailleerd zoekwoorden onderzoek uit, zetten de voor jouw gepersonaliseerde advertenties op en zorgen ervoor dat alle relevante websiteactiviteiten worden gemeten in google ads.

Nu we zijn opgestart willen we er natuurlijk voor zorgen dat het hier niet bij blijft maar dat je verder gaat groeien. Daarom monitoren wij continu wat er gemeten wordt in google ads en sturen we bij waar nodig. Verder voeren we verschillende (technische) optimalisaties uit. Wij staan bekend voor data gedreven optimalisaties, continu optimalisatie van teksten, continu optimalisatie van de cost per click (CPC), Insider optimalisatie technieken op campagne niveau en complementair gebruik van AI met een menselijke draai. We rapporteren maandelijks en staan in nauw contact met onze klanten gedurende het hele proces!

 

search ads

We bereiken relevante doelgroepen om ze vervolgens via een funnel te leiden tot een conversie. Deze ads vormen het fundament door de data die ze creëren en hierop wordt verder gebouwd voor je bedrijf.

vertoningen

Met ons stappenplan zorgen we ervoor dat voor jou op maat gemaakte advertenties bovenaan in google worden vertoond. Op termijn ook in partnersites van google zoals Youtube.

optimalisatie

Advertentie en extensie ontwerp wordt afgestemd op de zoekwoorden en jouw landingpagina's. Wij geven je een voorsprong in google ads middels A/B testing, ROAS strategie en extra optimalisatie campagnes.

zoekwoorden

Wij verrichten een zoekwoorden onderzoek om voor jouw relevante zoekwoorden in kaart te brengen. Wij verbeteren de zoekwoord kwaliteitsscore zodat de adverteerkosten lager worden voor jouw. Dit leidt tot een hoger google ads rendement voor jouw.

shopping ads

Naast search ads zijn we ook gespecialiseerd in het maken en optimaliseren van shopping advertenties. Dit zijn advertenties gericht op mensen die in google zoeken naar het specifieke product die jij verkoopt via je webshop. Google shopping ads zijn het fundament van de meeste webshops.

strategie

Ons doel is om jouw omzet uit google ads op de lange termijn te laten groeien. Een goede marketingstrategie houdt daarmee niet op bij standaardoptimalisaties. We voeren daarom campagnes uit om extra doelgroepen te bereiken om zo het meeste uit google te halen voor jouw bedrijf.