Skip to content

SEA specialist Gogglemarks

Twijfel je om een SEA specialist voor je te laten werken die de mogelijkheid biedt om meer leads en sales te genereren voor je website?

Online marketing bureau Roermond

SEA ads specialist

Op zoek naar een SEA ads specialist die de mogelijkheid biedt om meer leads en sales te genereren voor jou webshop of onderneming? Gogglemarks zet zoekadvertenties of google shopping advertenties op die de correcte doelgroepen voor jullie ondernemingen bereiken. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van een marketingstrategie die zich richt op bereik vergroten, geïnteresseerde klanten achtervolgen en optimaal budgetverdeling. Weten waar Gogglemarks zich precies mee bezig houdt? Kijk gerust verder op de website. Contact opnemen?

Voordelen van het uitbesteden van SEA

Google Ads, Google Analytics en Tag manager zorgen ervoor dat je een warme doelgroep bereikt. Dit in tegenstelling tot oudere versies van outbound marketing. Mensen willen geen ruis als ze op het internet surfen. Daarnaast is Google ook het laatste platform die mensen gebruiken om hun keuze te maken. Wanneer klanten een advertentie op social media zien gaan ze vervolgens op google kijken om met concurrenten te vergelijken.

Je bespaart veel tijd. Zelf geen advertenties hoeven op te zetten, te optimaliseren en alleen aan te geven wanneer er iets veranderd moet worden of wanneer iets benadrukt moet worden in de advertenties.

Betaal geen leergeld veel beginners maken kosten aan onbruikbare termen en ongewenste vertoningen. Als je SEA uitbesteed wordt ervoor gezorgd dat je vertoningspercentage zo hoog mogelijk ligt. Daarnaast worden er advertenties ontworpen in samenwerking met google die de meeste conversies opleveren.

Diensten:

Dagelijks worden er miljoenen zoekopdrachten uitgevoerd op google. Gogglemarks zorgt ervoor dat de zoek of shoppingadvertenties het eerste wordt wat de klant ziet wanneer die een zoekopdracht heeft uitgevoerd. De marketingstrategie van Gogglemarks maakt optimaal gebruik van doelen en doelgroepen. De gemaakte advertenties of de advertenties die jullie al hebben optimaliseren we doormiddel van het ruis uit je overzicht te halen, geldverspilling teniet te doen door gebruik te maken van google ’s biedstrategie, budget te optimaliseren, irrelevante zoektermen uit te sluiten en extensies te verbeteren.

Digital Marketing

Digital marketing oftewel online marketing is een must deze dagen voor bijna elke onderneming in onze wereld. In plaats van op jacht te gaan naar klanten, vis je op het web naar klanten.

Marketing Analysis

Analyse van de markt maar ook van de eigen strategie en gegevens die vanuit google naar boven komen om zo veel mogelijk winst te genereren.

Business Growth

Gogglemarks en google zorgen ervoor dat je marketingbudget op basis van data geleidelijk groter mag worden en zo meer leads en sales worden behaald.

SEA optimization

SEA oftewel Search Engine Advertising is het gebruik maken van en optimaliseren van zoekadvertenties, shopping advertenties en meer. Gogglemarks werkt met de grootste zoekmachine: Google.

Marketing strategies

Niet een, twee maar meerdere strategieën die gebruikt kunnen worden om je klanten bereik te vergroten. Optimalisatie en Groei!

Google AI

Door middel van AI a wordt het budget slim verdeeld over de advertenties zodat je winstmarge steeds groter wordt. Echter wanneer je niet begrijpt hoe AI gegevens interpreteert kan het onbewust tegen je werken.